کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

روحانی مطرح کرد: تصویب پروتکل الحاقی در ازای رفع کامل تحریم ها

رئیس جمهور در دیدار با نخبگان سیاست خارجی آمریکا اظهار داشت که حاضریم در ازای رفع کامل تحریم ها از سوی کنگره آمریکا، فورا پروتکل الحاقی را در مجلس شورای اسلامی تصویب نمائیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 26
کد خبر: ۲۳۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور شامگاه چهارشنبه به وقت نیویورک و در دیدار با نخبگان و صاحبنظران سیاست خارجی آمریکا با بیان اینکه تحریم‌های غیرانسانی آمریکا به اهداف خود نخواهد رسید، گفت که در این زمینه انسجام کاملی در داخل ایران وجود دارد.

 

کسانی که عکس یک حادثه جزئی در ایران را منتشر می‌کنند، چرا به جای اتهام زدن، دلیل و مدرک خود و عکس‌های ماهواره‌ای دقیق درباره منشا شلیک این موشک‌ها را ارائه نمی‌دهند؟

 

حجت الاسلام حسن روحانی، افزود: بر خلاف انتظار واشنگتن، فشارهای آمریکا سبب شده تمامی احزاب و گروه‌ها در ایران آمریکا را تنها مقصر مشکلات کنونی در زمینه‌های مختلف بدانند.

 

رئیس جمهوری با اشاره به این که برجام بهترین توافقی بود که امکان رسیدن به آن وجود داشت، اضافه کرد: گزارشات متعدد آژانس در تایید پایبندی جمهوری اسلامی به تعهدات خود، علی رغم خروج امریکا از برجام نشان می‌دهد که ایران به دنبال انحراف از قوانین هسته‌ای نیست. ایران آمادگی دارد در مقابل تصویب برجام و رفع دایمی تمام تحریم‌ها توسط کنگره امریکا، طرح تصویب فوری پروتکل الحاقی در مجلس ایران به عنوان قانونی دائمی را پیگیری نماید.

 

روحانی همچنین با اشاره به وضعیت نابسامان کنونی در منطقه اظهار کرد: مردم یمن تحت بمباران شدیدی قرار دارند که توسط امریکا و برخی کشورهای اروپایی فراهم می‌شود. کشورهایی که در حادثه اخیر آرامکو قضاوت کردند و به ایران اتهام زدند، در جنگ یمن بی‌طرف نیستند و حق قضاوت ندارند. این سیاست‌ها نیاز به بازنگری دارند و ادامه این روند می‌تواند موجب یک فاجعه شود.

 

وی در پایان سخنان خود گفت: دو نکته درباره ایران را باید دانست. اول اینکه ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست و نخواهد بود. و دوم این که همان گونه که در نطق خود در مجمع عمومی سازمان ملل طرح ائتلاف صلح هرمز یا امید تشریح نمودم، جمهوری اسلامی ایران به دنبال صلح و ثبات در کل منطقه بوده و خواهد بود و از پیوستن سایر کشورها به این ائتلاف استقبال می‌کند.

 

در بخش پرسش و پاسخ، رئیس جمهوری با اشاره به خطرناک بودن روند فعلی در منطقه، پرهیز از درگیری را وظیفه همه کشورها دانست و در پاسخ به اتهامات مقامات امریکا علیه ایران در حادثه اخیر حمله به تاسیسات نفتی عربستان،اظهار کرد: کسانی که عکس یک حادثه جزیی در ایران را منتشر می‌کنند، چرا به جای اتهام زدن، دلیل و مدرک خود و عکس‌های ماهواره‌ای دقیق درباره منشا شلیک این موشک‌ها را ارائه نمی‌دهند؟

 

روحانی در بخش دیگری از صحبت هایش موضوع زندانیان را یک مساله انسانی دانست که گفتگو در باره وضعیت آنان در دو طرف مثبت خواهد بود.

 

رئیس جمهور همچنین گفت: اگر چه ایران با صهیونیسم هیچگونه موافقتی ندارد، اما با یهودی ها رابطه خوبی دارد. آنها در ایران آزادانه زندگی می‌کنند. یهودیت به عنوان دین الهی مورد احترام است و در قرآن کریم از پیامبران یهود و همچنین حضرت عیسی و حضرت مریم به نیکی یاد شده است. ما به دنبال جنگ و کشتار دیگران نیستیم. اما این رژیم اسراییل است که مکررا حاکمیت همسایگانش را نقض کرده و به گفته نخست‌وزیر این رژیم، بیش از دویست بار به سوریه تجاوز نموده است. این اقدامات و تجاوزات بسیار خطرناک است و طبق منشور ملل متحد مردم منطقه حق دفاع مشروع از خود را دارند.

 

رئیس‌جمهور در پایان سخنانش تاکید کرد که سیاست فشار در خصوص ایران جواب نمی‌دهد و این آمریکاست که با خروج یکجانبه از برجام مذاکره را ترک کرده و خود او نیز باید فضا را برای مذاکره فراهم کند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار